POLOinen

POLOinen

Jaa sivu POLOinen

Polo 6R 1.2 TSI DSG Highline

tiistai 14.02.2012 Avainsanat: PoloPolo JuniorVolkswagen

 

Polo Junior oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mutta onko se sitä vielä puolen vuoden jälkeenkin?

Kyllä. Alkuaikojen suurin hullaantuneisuus on jo päässyt laantumaan, mutta samalla tunneside välillämme on kasvanut syvemmäksi rakkaudeksi. Kuuden kuukauden ja reilun 5000 kilometrin kunniaksi ajattelin esitellä suhteemme kulmakivet eli mikä Polosta tekee niin rakastettavan.


Istuimet 5/5

Polon penkit ovat pelkkää rakkautta, enkä voi vastustaa niiden syleilyä. Highline-varustetasoon vakiona kuuluvat urheilulliset etuistuimet antavat ryhdikkään ajoasennon, eikä takapuoli puudu pidemmälläkään reissulla. Penkkien nahkajäljitelmä/alcantara-verhoilu tuntuu mukavan pehmeältä ja lisäksi näyttää hyvältä. Emme olisi itse valinneet Poloon tuota verhoilua, mutta nyt kun se on, niin kyllä täytyy sanoa että se on ehdottomasti hintansa väärti.


Automaattivaihteisto 5/5

Penkkien ohella automaattivaihteet kisaavat Polon suosikkiominaisuuksien ykköstilasta. Kuka edes haluaa ostaa manuaalivaihteisen auton, kun automaattikin olisi vaihtoehtona? Heti ensimmäisellä käyttöviikolla automaatti näytti kyntensä, kun jumitin puoli tuntia Helsingin keskustassa neljän ruuhkassa, mikä oli pelkkää pysähtelyä pysähtelyn perään. Ajaminen on niin vaivatonta, kun auto huolehtii vaihteiden vaihtamisesta. Ei tarvitse itse säätää kuin nopeutta ja kääntää rattia.

Moottori 5/5

Rakastan sitä tunnetta, kun painan kaasun pohjaan ja Polo ampaisee liikkeelle. 1,2-litrainen bensamoottori on ehkä pieni, mutta turboahdettuna se kuljettaa kevyttä autoa mukavasti. Kaasua ei tarvitse edes painaa kokonaan pohjaan että saa rivakan kiihdytyksen. Automaattivaihteiston kanssa täydellinen pari. Tällä ei tarvitse pelätä jalkoihin jäämistä.

Ulkonäkö 5/5

Siihen on yksi hyvä syy, miksi emme ostaneet Polon sijasta konsernisisarta Skoda Fabiaa: se ei ole Polo! Pienemmällä rahalla olisi saanut varmasti toimivan pelin ja vieläpä vihreänä, mutta Skodan muotokieli... Hyh. Se ei puhuttele pätkääkään. Polo sen sijaan näyttää yksinkertaisesti hyvältä! Edelliseen korimalliin nähden uusi Polo on kasvanut aikuiseksi. Se ei ole enää nappisilmäinen kauppakassi, vaan räyhäkän näköinen pikkuauto, jolla on asennetta. Tykkään. ? Eiei, en tunnusta unohtuvani välillä töissä tuijottamaan pihaan pysäköimääni Poloa...


Upeaan ulkokuoreen kätketyt penkit, automaattivaihteet ja terhakka moottori ovat Polon parhaimmat ominaisuudet. Kaikki muu on ekstraa siihen päälle:

Ilmastointi 4/5

Nykyautojen vakiovaruste, ilmastointi. Omalla Polollamme emme ole ihan tositoimissa päässeet ilmastoinnista nauttimaan, mutta kesällä koeajaessa se oli kyllä niiiin ihana! Meillä ilmastointi on automaattinen eli auto tunnustelee itse, miten paljon tarvitsee puhallella. Kätevää, tosin yleensä tykkään pitää puhalluksen vähän auton ajattelemaa pienemmällä.


Pysäköintitutka 4/5

Polon pysäköintitutka on mainio apuväline peruuttaessa ja etenkin taskuparkeissa. Kykyni hahmottaa auton ulottuvuuksia on varsin heikko, joten jätän yleensä peruuttaessa turhaan tilaa auton taakse, kun voisi ajaa lähemmäskin. Tutkan avulla voin peruuttaa luottavaisesti kunnes se huutaa riittävän vihaisesti pysähtymään. Oikeasti en kyllä luota tutkaan täysin, sillä välillä se huutaa turhista ja välillä turhan vähän. Parempi olla luottamatta 100%, niin säilyy puskuri ehjänä niinäkin kertoina, kun tutka on jäässä.

Media-In 4/5

Turkasen kallis jälkiasennettu Media-In-pistoke on ollut kyllä hintansa väärti. IPodin kytkeminen siihen siirtää kaikki iPodin kontrollit autoradioon ja siten voi esimerkiksi kuunnella sekaisin kaikki kappaleet tietyltä artistilta. Musiikin kuuntelu Media-Iniin kytketyltä muistitikulta ei ole aivan yhtä kätevää, mutta toimintanopeudessa se mielestäni hakkaa mp3-tiedostoilla täytetyn cd:n.


Monitoimiratti 3/5

Polo on varustettu monitoimiratilla, jonka nappeja painamalla voin helposti muuttaa soitettavan musiikin äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta tai tarvittaessa pausettaa musiikin kokonaan. Ominaisuus, joka lisää selkeästi ajamisen turvallisuutta, kun ei tarvitse siirtää katsetta tiestä radioon oikeiden nappien havaitsemiseksi. Ratin napit ovat helposti vasemman peukalon ulottuvilla eikä niitä tarvitse katsoa tietääkseen, mitä tapahtuu.


Vakionopeudensäädin 3/5

Vakkari on kiva, vaikka en rakastakaan sitä läheskään yhtä paljon kuin mieheni. En silti voi kieltää etteikö vakionopeussäädin olisi näppärä valoisaan aikaan pidemmillä matkoilla, kun ei väsy kaasujalka. Käytän vakkaria myös paikoitellen taajamassa ajaessani. Esimerkiksi Vaajakosken silloilla, missä nopeusrajoitus on 50 km/h ja tie leveä, meinaan usein huomaamattani ajaa pientä ylinopeutta normaalia kaasujalkaa käyttäessä. Ei muuta kuin vakkari päälle ja jono perässä on taattu.

Takakontin välipohja 3/5

Ajattelin alunperin, että takakontin välipohjaratkaisu olisi ihan turha, mutta eipäs ollutkaan! Välipohjan alle voi näppärästi piilottaa kaikkea harvemmin tarvittavaa tavaraa, kuten lumilapiota ja ensiapulaukkua. Seilasipa siellä loppuvuodesta viikon ajan yksi joululahjakin, kun en voinut viedä sitä salaa kotiin. Miehellä ei ollut aavistustakaan joulutontun ovelasta kätköstä, kun nosti kauppareissulla ostokset välipohjan päälle. Välipohjasta on myös se etu, että jos autosta kaataa penkit, niin sen kanssa takaosasta tulee yksi iso tasainen tila verrattuna siihen, että välipohja olisi ala-asennossa.


Lokerot 2/5

Polon säilytysratkaisut ovat kehittyneet aika paljon verrattuna edelliseen Poloon, josta jäin kaipaamaan vain kojelaudan päällä olevaa kuoppaa. Penkkien alla on vetolaatikot, keskikonsolin alla on kolot kahdelle juomaputelille ja cd-kotelolle ja keskikyynärnojankin sisään voi kätkeä aarteita. Kerrassaan nerokas ratkaisu on hanskalokeron sisällä oleva erillinen lokero auton käyttöohjekirjalle. Siellä se pysyy hyvässä tallessa siistinä. Lisäksi hanskalokero on jäähdytetty, joten helteelläkin voi kuljettaa mukana evästä jonka pitää säilyä viileänä. Toimivuus tuli testattua auton ekalla käyttöviikolla kun laitoin hanskalokeroon pari lihapiirakkaa. Viileänä pysyivät, mutta määränpäässä hanskalokerosta tulvahti uuden auton tuoksun sijaan lihapiirakan tuoksu! Onneksi haju haihtui ja Polo tuoksuu edelleenkin uudelle autolle.


Keskikyynärnoja 1/5

Minusta keskikyynärnoja on täysin turha kapistus, mutta koska mieheni rakastaa sitä, päätin sen tähän kuitenkin listata. Olen sen verran pieni, että kyynärpääni ei luonnollisessa ajoasennossa yletä sille erityisen hyvin. Mieheni sen sijaan käyttäisi kyynärnojaa mielellään silloinkin kuin istuu vain kyydissä, mutta ei hirveän usein viitsi, koska minua häiritsee se kuinka kyynärnoja peittää käsijarrukahvan. Sitä kun tarvitaan jopa lähtiessä ja pysäköidessä...


Tässähän näitä rakastettavia ominaisuuksia jo olikin. On se vaan ihana! <3

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Keskustelu

 • ma1ja - 15.2.2012 klo 21:57

  Mukavaa lukea kirjoituksiasi. Hienoa, että nainenkin voi tunnustaa rakkautensa autoon. :D

 • Jenni - 15.2.2012 klo 23:18

  Kyllähän kuka tahansa nainen voi tunnustaa, mutta se on eri asia kuka kehtaa! :D Kiva että kirjoituksiani on mukava lukea. :)

 • Säätäjä-ässä - 16.2.2012 klo 19:01

  Nyt voisin kirjoittaa niin pitkän ilonpilaajakirjoituksen että oikein itteäkin iljettää. Nimittäin lähes jokaiseen ominaisuuteen joita esittelit, löytyisi itteltä tasan vastakkainen perusteltu mielipide tai muu ilkeänpuoleinen kommentti.

  Blogisi on kyllä hieno, sitä ei käy kiistäminen. Ja suurin osa nyt esittämistäsi ominaisuuksista on hyvä olla vaihtoehtona, kun kerran monet (sinä mukaanlukien) niistä pitävät.

  Kommentoin joskus aikaisemminkin, tosin eri nimellä...

 • niobe - 16.2.2012 klo 21:48

  Mun on pakko sanoa että Fabia ON yksi rumimmista autoista mitä on! Ja voisin lisätä vielä tuohon että tolla Pololla kuljettajakin on <3 <3 <3 <3 <3

 • Zeggo - 16.2.2012 klo 21:52

  Bloggeri ei aina anna minun jättää kommenttia, mutta koetanpa taas!
  Tää merkintä sai kyllä melkeen itekin kaipaamaan autoa :D
  Saankos linkittää tämän omaan blogiini?

 • Jenni - 16.2.2012 klo 22:22

  Säätäjä-ässä: Tietenkin saa esittää vastaväitteitä ja olla eri mieltä, ilkeily puolestaan on ihan asia erikseen. Jos pelkkää semmoista olisit laittanut, niin kiva että ennakkosensuuri iski. Kullakin on omat tarpeet ja halut autolleen. Jonkun napakymppiominaisuus on jonkun inhokki, niinhän se menee. Minulle tämä auto on osunut ja uponnut ja rakkautta on ehdottomasti ilmassa. Tässä merkinnässä vedän ihkutuksen ihan tarkoituksella hieman överiksi. :D

  niobe: Fabia on! Aijai, se vihreä väri olisi niin komea ja Polon hinnalla olisi saanut GTI Poloa vastaavan Fabia RS:n, mutta se muotoilu. Ei ei ei. Sä oot kanssa <3!!!

  Zeggo: Toki saa linkata, kiitos! :)

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Tietoa blogista

POLOinen on liikenne- ja autoblogi, jonka perustin kesällä 2008. Aiemmin autot eivät kiinnostaneet yhtään, mutta hankittuani auton olosuhteiden pakosta innostuinkin autoilusta oikein kunnolla. Liikenne on minulle peliä, jossa pyrin menestymään aina vain paremmin!

Kirjoittelen blogiin kaikenlaisista autoiluun liittyvistä asioista moottoripyöräilyä unohtamatta. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat Volkswagen, liikenneturvallisuus ja taloudellinen ajaminen.

Ota yhteyttä: poloinenblogi(a)gmail.com

Arkistot
2020 (4)
helmikuu (2)
Autolla Espanjassa - Jennin kootut seikkailut
Autolla Espanjassa - nopeusrajoitukset, liikenneympyrät ja havaintoja liikennekulttuurista
tammikuu (2)
Autolla Espanjassa - auton vuokraaminen
Autolla eurooppaan - mistä löytää maakohtaiset liikennesäännöt ja muut tiedot?
2019 (17)
joulukuu (1)
Poloisen vuosi 2019 - Leonidas lepäsi kun Jenni ajeli sähköautoilla
marraskuu (1)
Mikä sähköauto on taloudellisin? Espoo EV Challenge 12.10.2019
lokakuu (2)
Kylmää kyytiä sähköautoilla - Vesijärven Auto EcoRun 5.10.2019
Nastarenkaat vai kitkarenkaat? Molemmat!
syyskuu (1)
Paljon muutakin kuin sähköauto! Koeajossa hiljainen jättiläinen Audi e-tron 55 quattro
elokuu (1)
Miten pieni kulutus sähköauto Audi e-tron:illa on mahdollista saavuttaa? Suurajot EcoRun 11.8.2019
heinäkuu (1)
Secto Road Trip - sähköautoilla halki euroopan + mitä lataus maksaa?
kesäkuu (1)
Autoliiton AL 100 juhlaliittopäivät
toukokuu (2)
Kilpailijana Gladiaattoreissa - valmistautuminen, hakeminen ja kilpaileminen
Sähköautojen pienin kulutus! AL-Helsinki Ecorun 27.4.2019
huhtikuu (2)
Taloudellisuusajoa sähköautolla - Kuopion Autokauppa EcoRun 6.4.2019
Sähköauto ilman kotilatausmahdollisuutta ja 10 muuta tarinaa sähköauton lataamisesta
maaliskuu (2)
Testissä kuljettajan pikku apuri: automaattiset kaukovalot
Kun jarrupolkimesta tuli turha - koeajossa sähköauto Nissan Leaf
helmikuu (1)
Koeajossa aito ja alkuperäinen Volkswagen Polo Junior
tammikuu (2)
Koeajot Auto 2018 -messuilla - mitä erikoisempi, sen parempi
Auto 2018 messujen 5 kiinnostavinta juttua
2018 (20)
joulukuu (1)
Skoda Scala - ensifiilikset uutuudesta!
marraskuu (1)
Vain 3,6 millilitran päässä voitosta - Toyota EcoRun 6.10.2018
lokakuu (1)
Kolmas kerta toden sanoo? - Skoda Economy Run 2018
syyskuu (2)
Banaaninkuorilla baanalle! (bio)kaasuautojen päästöt, verotus ja tankkaus
Kaasuautolla taloudellisuusajokilpailussa - Suurajot EcoRun 12.8.2018
elokuu (1)
Tampere - jännittävimmät, hienoimmat ja vaarallisimmat liikennekohteet
heinäkuu (2)
Auton vuokraaminen ulkomailla - ensikertalaisen kokemuksia
Leonin ensimmäinen katsastus ja päivä filmitähtenä
kesäkuu (1)
Leonin 3-vuotishuolto - katolle pissiminen vaihtui karkkikaupan tuoksuun
toukokuu (3)
Seat Leon - murtumat takavalojen umpioissa
Seat Leon - DSG-vaihteiston kytkimen vaihto
Kaaharizombie pihtaamassa - Neste Pusula EcoRun 15.4.2018
huhtikuu (3)
Leonin pienin kulutus ikinä! AL Helsinki EcoRun 14.4.2018
Kulutustestailuja ennen kauden ensimmäisiä Ecorun taloudellisuusajokilpailuja
AL-Sport päivät Hyvinkään Sveitsissä
maaliskuu (1)
Kauden 2018 ecorun taloudellisuusajokilpailut - millä autolla ja kenen kanssa?
helmikuu (2)
Koeajossa upea coupé Lexus RC 300h
Pitääkö vilkkua käyttää aina risteyksessä kääntyessä?
tammikuu (2)
POLOinen 10 vuotta!
Auton lattian, takaluukun ja konepellin vaimennus
2017 (30)
joulukuu (3)
Kiire ja liikenne - testatusti huono yhdistelmä!
Leonidaksen kuusenhakureissu
Polkupyörän valot - miten niitä käytetään oikein?
marraskuu (2)
Startti - oppikirja opetuslupaopetukseen
Autoliiton opetuslupainfo - kaikki mitä halusit tietää ajokortin hankkimisesta opetusluvalla
lokakuu (3)
Toyota Ecorun - uudenlainen taloudellisuusajokilpailu
Lotus Elise ja täydellisen rypsipellon metsästys
Pihistelyä ja mahtavia maisemia - Skoda Economy Run 2017
syyskuu (1)
HJC R-PHA 70 - ei enää ikinä aurinkolaseja moottoripyöräillessä!
elokuu (3)
Vuoroin vieraissa - tsekkiläiset taloudellisuusajajat tuhansien järvien maan ecorunissa
Liikaa hifistelyä, liian vähän pihistelyä - Suurajot NEZ EcoRun 13.8.2017
Pikaisessa koeajossa Volkswagen Arteon ja ennakoiva adaptiivinen vakionopeussäädin
heinäkuu (3)
Tampereen liikennejärjestelyt yllättivät turistin
Skootteri ei ole lälläripyörä, ainakaan kaupungissa
Illalla olin voittaja, aamulla enää toinen - AKU EcoRun 9.7.2017
kesäkuu (3)
Motoristi Survival Tour - mahtava moottoripyöräkoulutus! (osa 2.)
Motoristi Survival Tour - mahtava moottoripyöräkoulutus! (osa 1.)
Auto jäi pikapesun ulkopuolelle - asiakaspalvelu keräsi pisteet kotiin + Voita ilmainen autopesu!
toukokuu (3)
Leonin 30 tkm huolto - öljynvaihto, vajavainen akku ja rasittavat natinat
Takatalvi yllätti - 270 km kesärenkailla loskakelissä
POLOinen PINGailemassa eli autobloggaaja sisällöntuottajafestareilla
huhtikuu (2)
Auton kuntotarkastus
Autourheilijat Pohojanmaalla
maaliskuu (3)
Pysähdyin moottoritiellä ja muita viikonlopun autoilukuulumisia
Kiveniskemän korjaus Leonin tuulilasista
Kauhea naarmu auton maalipinnassa!
helmikuu (2)
Koeajossa Lexus IS 300h - se parempi Toyota?
Audi Quattro Tour 2017 - miten Audit selvisivät laskettelurinteestä?
tammikuu (2)
Minkä näistä koeajaisin? Uusi Seat Leon, Toyota C-HR vai Lexus IS 300h?
Autojen sijaintitiedot vuotivat nettiin jo nyt
2016 (30)
joulukuu (1)
Auto 2016 -messujen hauskin koeajo: pikkuruinen sähköauto Renault Twizy
marraskuu (3)
Auto 2016 - lisää koeajoja, vuoristorata ja Opel OnStar
Auto 2016 -messut - autojen Mega Pop-Up myymälä ja paljon muuta
Muuttaako urheiluauto käyttäytymistä? Testissä Lotus Evora 400
lokakuu (4)
Onko yksisuuntainen Puistokatu oikeasti turvallinen pyöräilijöille?
Rengashotelli ja puuttuvat pultit
Skoda Economy Run 2016 - taloudellisen ajon kilpailu Tsekissä (osa 2/2)
Skoda Economy Run 2016 - taloudellisen ajon kilpailu Tsekissä (osa 1/2)
syyskuu (1)
Ford Driving Skills for Life
elokuu (3)
Koeajossa huikea urheiluauto Lotus Evora 400
Seat Leon äänieristys
Seat Leon resonoi ja natisee
heinäkuu (1)
Harjoittelu kannattaa! 1000 Lakes EcoRun 2.7.2016
kesäkuu (2)
Taloudellisen ajon vinkit hiekkatiellä ajamiseen
Leonin ensimmäinen öljynvaihto ja säästövinkki
toukokuu (4)
Kirottu kilpailu? Neste Myllylampi Ecorun 21.5.2016
Koeajossa faceliftin saanut superpihi Toyota Auris Hybrid
Yksi vai 50 hevosvoimaa?
Että sellainen moottoripyöräilykauden aloitus!
huhtikuu (3)
Rekisterikilpibongaus
Milloin U-käännös on kielletty?
Leonin takuukorjauksia
maaliskuu (2)
Ecorun ja autoslalom kilpaileminen
Onnistuuko taloudellinen ajaminen talvella? Savon Pihistys Kuopion Autokauppa Ecorun 27.2.2016
helmikuu (3)
Kokemuksia Leonin kitkarenkaista
Teslan lataaminen
Koeajossa vertaisvuokrattu unelma-auto Tesla Model S P85D
tammikuu (3)
Pysäköinti Jyväskylän satamassa
Auton lainaaminen naapurille - uhka vai mahdollisuus?
Nissan Juke Nismo RS - terrierimäinen möhköfantti koeajossa
2015 (40)
joulukuu (2)
Hauskaa joulua!
Autoslalom kilpailu Leonilla
marraskuu (3)
Around View Monitor ja muita lisäapuja kuljettajalle a'la Nissan
Päästöskandaaliauton(?) kulutusennätys
Koeajossa superhauska Mazda MX-5
lokakuu (4)
Volkswagenin vieraana Jyväskylän MM-rallissa
Nastarenkaat vai kitkarenkaat? Talvirenkaiden valinta Leoniin
Volkswagen Demo Tour 2015
Leonilla yli 1000 km yhdellä tankillisella!
syyskuu (4)
Jyväskylän Autotarvikkeen naistenilta
Ratti.fi - ajokortin opetuslupien välityspalvelu
Hipoen ohi ja kolmion takaa känny korvalla - suomalainen liikenne takapenkkiläisen silmin
Tehotytöt vauhdissa: Vesijärven Auto Ecorun
elokuu (3)
Yritys päihittää vakionopeussäädin ja hieman Ecorun-pohdintaa
Onnellista autoslalomia
Moottoripyörän talvisäilytys sekä huolto- ja myyntipohdintaa
heinäkuu (2)
Kurkku Kalajoella
Leonin CQuartz Finest -pintakäsittely
kesäkuu (2)
1000 Lakes EcoRun - taloudellisen ajon soratieralli?
Poloinen pysyy Poloisena, mutta Leon on nyt Leonidas
toukokuu (6)
Polon viimeiset pihistelyt: LänsiAuto Ecorun 18.4.2015
Leonin renkaiden vaihto uusiin ja pyörien suuntaus
Uudet vanteet ja renkaat Leoniin
Kilometrien kerryttämistä ja autovouhottajien tapaamista
Leonin luovutus
Leonin luovutushuolto
huhtikuu (4)
Leonin maahantulotarkastus
Moottorijarrutus vai vapaalla rullaaminen?
Onnellisten ajokoulu vm. 2015
Lisensoitu autourheilija!
maaliskuu (5)
Kitkarenkaat liukkaan kelin radalla
Koeajossa Toyota Auris Hybrid - ekotietoisen taviksen valinta
Automerkkien kevään kovimmat #some #kampanjat
Autourheilu todella kiinnostaa naisia!
Autoja, moottoriurheilua ja naisia
helmikuu (4)
Oho, tilattiin auto
Volkswagen Winter Drivingschool
Seat Leon jälleen testissä - onko Polo saamassa seuraajan?
Poloisen ensikosketus kitkarenkaisiin
tammikuu (1)
Mitä kaikkea POLOiselle tapahtui vuonna 2014?
2014 (41)
joulukuu (3)
Joulukuun lopun löpinät
Nissan Pulsar - ei mikään tähdenjäänne
Leidi liikenteessä
marraskuu (3)
Karvalakki-Leon vuokralla
Glosspoint - palvelua vailla vertaa
Testissä Ford Ranger Wildtrak -pick-up
lokakuu (3)
Renkaiden vaihto hintavertailu
Törttöilijöitä liikenteessä - blogaus vanhan ajan malliin
Auton vanteet netistä
syyskuu (4)
Rullahiihto liikenteessä
Sumussa ajaminen ja sumuvalojen käyttö
Polon toinen taloudellisen ajon kilpailu: maantiekulutuksen haamuraja rikki kirkkaasti!
EcoRun taloudellisuusajokilpailu Pololla
elokuu (2)
Kohta pihistellään taas!
Uudet keskikupit vanteisiin ja virallinen pysäköintipaikka
heinäkuu (3)
Moottoripyörän parantelua
Jyväskylä - Kuopio - Jyväskylä
Polon 3-vuotishuolto
kesäkuu (3)
Uusi Mazda3 - taviksesta katseenvangitsijaksi
Polon ensimmäinen katsastus
Testissä kuljettajan pikku-apurit: mukautuva vakionopeussäädin ja kaistanpitoavustin
toukokuu (2)
Ihana uusi Polo <3
Taloudellisen ajon kilpailu Ecorun
huhtikuu (3)
Kevään renkaanvaihtokuviot ja DSG:n öljynvaihto
Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely vm. 2014
Ensiesittelyssä uusi Volkswagen Polo
maaliskuu (5)
Ja sitten kuolo korjasi Polon akun
Polkupyörien huoltoa
Seuraa Poloista!
Poloinen goes off-road
Volkswagen hyötyautojen talviajokoulu kevätkelissä
helmikuu (4)
Tänä talvena liukasta on vain radalla
Onnellisten ajokoulun opit käytännön kokeessa
Kohti onnellisempaa ajokulttuuria
Onnellista liukastelua
tammikuu (6)
Pohdiskellen Pohjanmaalle
Lyhyitä ajoja + kireät pakkaset = tyhjä akku
Onnellisten ihmisten ajokoulun startti ja läheltä piti
Koeajossa Seat Leon FR
Parhautta!
Hakkapedia-blogaajaksi
2013 (31)
joulukuu (2)
Tonttu-Polo
Taloudellinen ajotapa - kokemuksia Drivecon käytöstä
marraskuu (4)
Demo Tour 2013 ja kestohymy
Uudet nastarenkaat polkupyörään
Toyota Auris Hybrid
Kesäinen koeajorupeama
lokakuu (3)
Taloudellisen ajon harjoittelua Toyotan tapaan
Renkaiden vaihto Poloisen tapaan
Ongelmalliset vaihteet
syyskuu (5)
Uusi leiska!!
Jyväskylä - Toivakka - Kangasniemi - Hankasalmi - Lievestuore - Jyväskylä
Vähän erilainen ratapäivä
Puhdas auto - pahempi mieli?
Uusi polkupyöräni - Nishiki Hybrid Comp SLD
elokuu (2)
Harjaton pesu
Ja korvat lepää!
heinäkuu (2)
Nissan Juke Nismo
Polon kaksivuotishuolto
kesäkuu (2)
MP-kauden avaus
Polkupyörän renkaanvaihtopulmia
toukokuu (2)
Facebookista voi oikeasti voittaa jotain!
Kops!
huhtikuu (2)
Kuinka tyhjentää lompakko moottoripyöränäyttelyssä
Talven suruja
maaliskuu (3)
Uusi Golf ja Polo GT
Vihreä unelma
Rata 2013
helmikuu (2)
Nastarenkaat kaksipyöräiseenkiin - lopulta
Uuden vuoden kilpailun voittaja on...
tammikuu (2)
Yhteenveto ajokaudesta 2012
Uuden vuoden kilpailu
2012 (30)
joulukuu (2)
Herkkua on siinä monenlaista.
Ylimääräinen öljynvaihto ja takuukorjauksia
marraskuu (2)
Ei niin yllättävät ensilumet
Uusi Golf ja Robo-up!
lokakuu (2)
Moottoripyörä talvisäilöön
Lisää näkyvyyttä
syyskuu (2)
Se oli hyvä vanne
Uusi Audi A3
elokuu (4)
Kaahaavat motoristit vs. ohiteltava motoristi
Eerik pesussa
Yhden pysäköintiruudun ongelma
Polo 1 v!
heinäkuu (2)
Polo ja rätisevä Media-In
Auton kulutuksen seuranta
kesäkuu (3)
Jennin ja Eerikin ensimmäiset seikkailut
Varusteostoksilla
Moottoripyörän hankinta
toukokuu (4)
Sateiset pikakuulumiset
Sumuvalopelle ilman sumuvaloja
Vielä niistä jäljistä ovenkahvassa...
Kevätpesu - ja mitä kuran alta löytyikään
huhtikuu (1)
Päivävalot ja pimeiden perien ongelma
maaliskuu (4)
Ei Golfkärryä meille
Up!
RSS ja muuta yleistä
Näin poliisin, mokasinkohan?
helmikuu (3)
Liukastelua Lievestuoreella
Polo 6R 1.2 TSI DSG Highline
Poloa ulkoiluttamassa
tammikuu (1)
Analyysi pienestä punaisesta paholaisesta
2011 (37)
joulukuu (3)
Hauskaa joulua!
Paras häälahja ikinä!
Polon suojauskäsittely
marraskuu (2)
Polo Simoissa
Kuulumisia autonhuoltokurssilta
lokakuu (4)
Jyväskylä - Ylivieska - Jyväskylä
Tunnustus
Volkswagen Demo Tour 2011
Inssi läpi ... vaivoin
syyskuu (6)
Moottoripyörän teoriakoe läpi!
Olenko hidas oppimaan vai muuten vain hidas?
Rohkeasti liikenteen sekaan
Onko tämä nyt niin hämmentävää?
Pelottava moottoripyörätunti
Eka ajotunti moottoripyörällä
elokuu (8)
Ensimmäinen ja viimeinen kerta (MP 1/2)
Autonhuoltokurssi tulee taas!
Lelun ohjaksissa ja museoesineen kyydissä
Motoristin henkivakuutukset: jarruttaminen ja kääntäminen (MP 5/6)
Lisää kirjaimia ajokorttiin (MP 3/4)
Oho, ostettiin auto
Polo Junior ja Polo Senior
Terveisiä Pololta
heinäkuu (2)
Bilteman kromiset pölykapselit, osa 2
Helsingin keskusta taas vähän tutummaksi
kesäkuu (1)
Katsastus vm. 2011
toukokuu (2)
Pyöräilyneuvontaa
Econen
huhtikuu (2)
Matelua pääsiäisen paluuliikenteessä
Oikealle kääntyvä väistää ... jos väistää
maaliskuu (2)
Vuosihuollon paikka
Ratapäivä 2011
helmikuu (2)
Uudet talvirenkaat
Nissan JUKE
tammikuu (3)
Polkupyörä vuorostaan huoltoon
Uusi leiska
Mitä sanoo Polo 95 E10 bensasta?
2010 (30)
joulukuu (1)
Turvallista uutta vuotta!
marraskuu (3)
Käsittämätöntä toistoa
Polo GTI ja jokasyksyinen Scirocco-koeajo
Epätaloudellista taloudellista ajoa
lokakuu (4)
Saija ratissa
No nyt se sitten levisi
"Eivät renkaat kesää tee"
Simuloitu rengasrikko
syyskuu (6)
"Jarrut - vauhdin surma"
Voidellaan ettei leikkaa kiinni
Kuinka moottori toimii?
Auton perusrakenne tutuksi
Audi A1
Autonhuoltokurssi
elokuu (1)
Kaikkien aikojen ilotulitus ja kaikkien aikojen ruuhka
heinäkuu (1)
Pysäköinti Ainolanrannassa
kesäkuu (1)
Myöhäinen katsastus
toukokuu (2)
Outo ohituskaista
Kilpisenkatu - pyöräilijän inhokki
huhtikuu (1)
Kesärenkaiden vaihtoaika x 2
maaliskuu (2)
Pikavisiitti Helsinkiin
Hämärä ABS-ongelma
helmikuu (5)
Ratapäivä
Hieno Audi ja nuiva Audimies
Enää viikko!
Polo palasi elävien kirjoihin
Koskaan ei ole Polo jättänyt tielle ...
tammikuu (3)
Käsijarrun tärkeydestä
Ei tullut BC:tä, tuli pelkkä B
Paras synttärikortti
2009 (36)
joulukuu (1)
Pimeällä ajamisen kurssi - perinteisesti vai simulaattorilla?
marraskuu (1)
Ajelemassa
lokakuu (4)
Vahaa pintaan ja talvirenkaat alle
Jos edes joku ottaisi opikseen...
"Kiesi-kohu ei kolhinut Audi-kauppaa"
Sciroccoooo <3
syyskuu (2)
Uutta Poloa ihailemassa
Kootut seikkailut Helsingissä
elokuu (2)
Kutsu
Ylinopeusvalvonta: kootut selitykset
heinäkuu (1)
Jyväskylä-Lahti-Jyväskylä
kesäkuu (4)
Läheltä piti juhannuksena
POLOinen 1 v.
Peruuttelua
Polo kesäkuntoon
toukokuu (3)
Taas ratin takana!
Kyytiläisenä
Kun jarrua ei voikaan painaa
huhtikuu (3)
Taas Tampereella
Talvi väistyy
Pablo Picassoa testaamassa
maaliskuu (6)
Huolto ja katsastus - uusi yritys
Katsastus
Vuosihuolto
Vaajakosken liikenneympyrässä ajaminen
Pesua kaivattaisiin
Ilmaista liukastelua
helmikuu (5)
Volkswagen Polo vm. 2008 vs. 2004
Automaattia testaamassa
Jyväskylä-Tampere-Jyväskylä
Kunnossa!
Palautetaan korjaamolle
tammikuu (4)
Oma Polo kullan kallis
Yksi Polo korjaamolle, toinen Polo vuokralle
Kolareita kerrakseen
Polo kolarissa
2008 (24)
joulukuu (1)
Valoton risteys sekoittaa päät ja aiheuttaa vaaratilanteita
marraskuu (3)
Pysäköintipaikasta sakkopaikaksi
Talvea odotellessa
Pientä koristelua
lokakuu (4)
Uudet autot tuoksuvat hyvälle
Ei ole pakko mennä jos ei mahdu
Kirkkaita kilometrejä!
Paluu liukkaalle
syyskuu (5)
Unelma-autoni
Autoton päivä
Inssimuistoja
Jopas oli ohitus
Jyväskylä-Hämeenlinna-Jyväskylä
elokuu (6)
Kuukauden viimeinen päivä
Ollaanpa sitä nyt niin kiireisiä
Törttöilijöitä liikenteessä
Jenni testaa
Kesäkumit vaihtoon
Hetken loisto
heinäkuu (2)
Liukastelua 2-vaiheessa
Arvioiva ajo
kesäkuu (3)
Uudet matot
Tyhmiä ohituksia rauhallisessa juhannusliikenteessä
Taustaa

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!