• Etusivu >
  • Tien sivusta >
  • Volkswagen vähentää investointeja - Bugattin tulevaisuus ehkä jäissä
ARTIKKELI (7.10.2015)

Volkswagen vähentää investointeja - Bugattin tulevaisuus ehkä jäissä

Jaa sivu

Avainsanat: uutinenvolkswagenbugatti

Teksti: Topi Ranta

Dieselautoihin huijausohjelmistoja asentanut Volkswagen aloittaa autojen takaisinkutsut ja keskittää tulevaisuuden investoinnit perustoimintoihin

Volkswagen-konserni varautuu dieselskandaalin vaikutuksiin keskittämällä, karsimalla ja lykkäämällä lähitulevaisuuden investointeja ja vähentämällä kuluja. Ydintoimintoihin keskittämällä konserni haluaa varmistaa perusautotuotantonsa tulevaisuuden. Karsiminen ja keskittäminen tarkoittaa, että esimerkiksi superauto Bugatti Veyronin seuraajan Phaetonin kehitys lienee menossa jäihin.

Volkswagenin-konsernin uusi toimitusjohtaja Matthias Müller korostaa, että yhtiön tärkein tehtävä on palauttaa asiakkaiden, omistajien, yhteistyökumppaneiden sekä yleisön luottamus. Müller vakuuttaa, että tilanne puretaan ja käydään kattavasti läpi. Yhtiö on varautunut skandaalin kuluihin 6,5 miljardilla eurolla.

Müller kertoi, että yhtiö aloittaa korjausta vaativien autojen takaisinkutsut ensi vuoden tammikuussa, ja korjaukset on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2016 loppuun mennessä. Yhtiö on varannut toimiin ainakin 20 000 työntekijää. Osa autoista saa ohjelmistopäivityksen, osaan tulee myös fyysisiä korjauksia.

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!