ARTIKKELI (18.1.2016)

Uudesta Mini John Cooper Works -avomallista ennakkokuvia

Jaa sivu

Teksti: Topi Ranta
Kuvat: BMW Group

BMW-konserniin kuuluva Mini on julkaissut ensitiedot ja –kuvat uutuudesta, joka debytoi kuukauden reilun kuluttua New Yorkissa.

Minin uusi John Cooper Works –tuunattu avomalli saapuu maaliskuussa. Uusi kolmannen sukupolven John Cooper Convertible päivittää mallin suorituskykyä tehokkaammaksi. Moottori kasvaa 2-litraiseksi ja 231-hevosvoimaiseksi verrattuna aiempaan 1,6-litraiseen ja 208-hevosvoimaiseen moottoriin. Nelisylinterinen turbokone on sama kuin hatchback-sisarmallissa.

Kasvanut teho näkyy myös nopeampana kiihtymisenä, vaikka auto on kerännyt 135 kiloa painoa lisää edeltäjäänsä verrattuna. Uusi malli kiihtyy nollasta sataan 6,6 sekunnissa manuaalivaihteistolla ja 6,5 automaatilla. Eroa edeltäjiin on manuaalin 0,3 ja automaatin jopa 0,6 sekunnin tiputuksella. Molemmat vaihteistot ovat kuusivaihteisia.

Sisältä löytyy tietysti iso läjä tekniikkaa ja internetiä niin kuin kuuluukin löytyä. Pitkästä applikaatioiden yhteensopivuuslistasta löytyy esimerkiksi GoPro-extremekameran ohjelmistotuki.

Perheautona uuden John Cooper Convertiblen takapenkeiltä löytyy tietysti myös Isofix-kiinnikkeet lasten turvaistuimille.

Miltä näyttää? Kommentoi alle!

 

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!