ARTIKKELI (14.8.2019)

Testikuski-koeajo: Ford Mustang GT

Jaa sivu

Avainsanat: koeajomustangtestikuskiFord Mustang GT

Vaikka aamu olisi kuinka ankea ja harmaa, nousee hymy väkisinkin huulille kun Mustangin V8-kone pärähtää käyntiin. 450 hevosvoimaisen V8:n äänimaailmassa on jotakin kovin alkukantaista, syvään miehisyyteen sekä samalla myös eläimelliseen puoleemme vetoavaa.

Testikuskilla oli mahdollisuus päästä testaamaan uutta Ford Mustang GT:tä legendaariselle Ahveniston moottoriradalle. Tavallisestihan "Musset" eivät ole parhaimmillaan olleet rata-ajossa, mutta tämän uuden version kohdalla täytyy kyllä sanoa, että auto käyttäytyi varsin hallitusti tiukemmissakin kurveissa. Ei tällä autolla toki rataennätyksiä lähdetä rikkomaan, mutta ajokokemus Ahvenistolla oli kuitenkin kaikin puolin positiivinen yllätys.

Ja eihän siitä mihinkään pääse, että onhan tämän auton hinta-laatusuhde aivan uskomaton. Testiyksilömme hinta oli noin 90 000 euroa ja sillä rahalla saa silmiä hivelevän (mutta juurilleen uskollisen) ulkomuodon, tyylikkäät sisätilat, V8-koneen orgastisen murinan sekä oikein maittavat 450 hevosvoimaa, jotka kiihdyttävät tämän auton nollasta sataseen vain 4,3 sekunnissa. 90 000:lla eurolla saa siis aika paljon autoa itselleen.

Mitä muita ajatuksia tämä villihevonen sitten Testikuskissa herätti? Katso video, niin tiedät!

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!