ARTIKKELI (11.3.2015)

Peugeot 308 täräytti alkuvuoden kovimman kasvun Suomessa

Jaa sivu

Avainsanat: autokauppatiedotepeugeot

Teksti: Teemu Granström


Kasvaa niin kauheaa vauhtia että on kohta jo 309! Eikun hei...

Peugeot 308:n suosion kasvu on omaa luokkaansa Suomen 30 myydyimmän henkilöautomallin joukossa. 308-mallisarjan myynti kasvoi peräti 119,6 prosenttia tammi-helmikuussa vuoden takaiseen verrattuna. Vertailulistalla seuraavana olevien Volkswagen Passatin kasvulukema oli 70,9 prosenttia ja uuden Ford Mondeon 52,9 prosenttia.

Suomessa myytiin tammikuussa 147 ja helmikuussa 99 uutta Peugeot 308 –mallisarjan autoa. Vuotta aikaisemmin autoja myytiin kahdessa kuukaudessa 112 kappaletta. Alkuvuoden myynti on siis yli kaksinkertaistunut viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Peugeot on myös merkkinä kasvattanut suosiotaan Suomessa selvästi. Alkuvuoden kahden kuukauden aikana asiakkaille on toimitettu 559 uutta Peugeot-henkilöautoa, mikä nosti merkin markkinaosuuden 3,1 prosenttiin. Viime alkuvuoden vastaavat luvut olivat 425 kappaletta ja markkinaosuus 2,0 %. Peugeot on Suomessa näin ollen 31,5 prosentin kasvussa ja tällä hetkellä maan 12. suosituin henkilöautomerkki.

Vaikkei Peugeot olekaan absoluuttisesti myydyimpien merkkien joukossa, kova kasvuvauhti viestii siitä, että uudistunut 308-mallisto farmariversioineen on ollut suomalaisten mieleen. 

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!