ARTIKKELI (29.6.2017)

Mainos: Vakuudeton autolaina - suoraan netistä omalle tilille

Jaa sivu

Avainsanat: autoluottoOletko suunnitellut uuden auton hankkimista? Vai kiinnostaisiko kenties käytetty menopeli? Auton ostaminen on iso sijoitus, joka usein rahoitetaan lainalla. Autolainoja on kahdenlaisia; vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudettomat autolainat eivät ole niin tavallisia, mutta niissä on merkittävä etu vakuudellisiin autolainoihin nähden: et tarvitse autoa tai mitään muutakaan omaisuutta lainan vakuudeksi, kuten et myöskään takaajia. Kynnys auton ostamiseksi on erittäin matalalla, koska mitään alkupääomaa ei vaadita. Vakuudettomalla autolainalla voit maksaa myös mahdollisen käsirahan. Voit hakea lainaa, vaikka sinulla ei olisi vaihtoautoa, säästöjä tai isoja tuloja. Vakuudettomassa autolainassa on lisäksi valinnan vapauden ja joustavuuden etu: sinun ei tarvitse välttämättä asioida autoliikkeen kanssa, vaan voit ostaa auton suoraan toiselta kuluttajalta. Pankki maksaa lainan suoraan hakijan tilille. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä osamaksusopimusta, vaan voit ostaa auton heti kokonaan omaksesi.

Mistä tällaista vakuudetonta autoluottoa sitten saa? Monipuolisin valikoima vakuudettomia autolainoja löytyy Autoluotto.fi -palvelusta. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus sähköisesti nettisivulla, niin palvelu vertailee lähes 20 pankkia automaattisesti ja etsii sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Hakeminen on aina ilmaista ja saat lainapäätöksen heti. Voit hakea lainaa sadasta eurosta aina 50 000 euroon asti. Jos suunnitelmissasi on ison summan, useiden kymmenien tuhansien eurojen lainaaminen, niin mahdollisuuksiasi parantaa lainan hakeminen toisen henkilön kanssa. 

Autoluotto.fi on nopea, ilmainen ja kilpailukykyinen lainavertailu, johon voit luottaa. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä, joten pääset tekemään autokauppoja heti. Et tarvitse vakuutta tai takaajia lainalle etkä sitoudu mihinkään. Pääset siis ensin huoletta selvittämään paljonko autolainaa voit saada, millä ehdoilla ja voit vasta sen jälkeen päättää hyväksytkö jonkun tarjouksen.

Autoluotto.fi on Autotien kumppani. Kuten tekstistä saattaa huomata, raha on vaihtanut tekstin julkaisun yhteydessä omistajaa.

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!