ARTIKKELI (7.11.2014)

Koeajo: Subaru WRX STi GT

Jaa sivu

Avainsanat: Viihdebrändihyöty

Teksti: Eero Laitila
Kuva: Antti Lankinen

Autotien tavoite on olla kokonaisvaltainen automedia, ja kokonaisvaltaiseen automediointiin kuuluvat luonnollisesti koeajot. Ajatuksemme koeajoista poikkeaa kuitenkin hieman muista alan toimijoista: meidän mielestämme (auto)toimittajien ja median ammattilaisten tekemiä koeajoja on jo tarjolla riittävästi, ja tämä maa on täynnä harrastelupohjalta ja rakkaudesta lajiin toimivia autotuntijoita, joiden tietovarannot ansaitsevat tulla myös suuren yleisön kuulemaksi.

Tästä syystä ensimmäisessä koeajossamme, joka käsittelee Subarun WRX STi GT -uutuutta, ääneen pääsee kaksi STi:tä aiemmin omistanut kiistaton autointoilija Mikko Malinen. Kameraa käyttelee asiaan yhtä vihkiytynyt Antti Lankinen, ja yhdessä herrat tarjoilevat rautaisannoksen Subaru-tietoutta Autotien yleisölle.

 

Tarkemmat tiedot automallista löytyvät klikkaamalla tästä.

Jatkossakin Autotien koeajojen pääpointtina tulee pysymään harrastajien esiinmarssi. Jos juuri sinä olet tietyn automerkin tai -mallin asiantuntija, ja haluat jakaa ilosanomaa eteenpäin, ota meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@autotie.fi. Katsotaan mitä hienouksia voisimme tehdä yhdessä!

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!