ARTIKKELI (21.4.2015)

Kirkuva kotka pakoputkessa lisää tehoa jopa 10%

Jaa sivu

Teksti: Teemu Granström

Kevään saapuessa on jälleen aika herätellä moottoripyörät talviunilta. Harley-Davidson Sportser -pyörän kuljettajat voivat jatkossa parantaa moottoripyöränsä suorituskykyä uudella Screamin’ Eagle Street Cannon Performance -äänenvaimentimella. CE-sertifioitu lisävaruste on tieliikenteessä sallittu, ja sen luvataan vapauttavan pyörästä enemmän tehoa ja vääntöä. Screamin’ Eagle -äänenvaimennin lisää moottoripyörän hevosvoimia 5 % enemmän kuin tavallinen äänenvaimennin. Suorituskyky kasvaa kokonaisuudessaan jopa 10 %, kun uutta äänenvaimenninta käytetään yhdessä Screamin’ Eagle Stage 1 -ilmansuodattimen kanssa.

Joku voisi sanoa harrikoiden olevan jo riittävän äänekkäitä, mutta Screamin’ Eagle -äänenvaimennin on eritiysesti suunniteltu korostamaan Harley-Davidsonin V-twin-moottorin murinaa.

“Sportsterin omistajat arvostavat suoritustehoa. Useimmiten he toivovat parannuksia, jotka tuovat pyörään lisää vääntöä, nopeutta ja mahtavan äänen. Näihin toiveisiin on nyt vastattu. Suorituskyvyn merkittävän parantumisen myötä Sportster-kuljettajat saavat jatkossa vieläkin enemmän irti pyörästään”, kertoo Harley-Davidsonin markkinointipäällikkö Calum McKechnie.

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!