ARTIKKELI (9.4.2015)

Folksam etsii ideoita itsekkäiden suomalaiskuskien parantamiseksi

Jaa sivu

Avainsanat: tiedotetempauskisaliikenne

Teksti: Teemu Granström

Suomalaista liikennekulttuuria moititaan usein mm. itsekkääksi, jäykäksi ja hieman ajastaan jäljessäolevaksi. Vakuutusyhtiö Folksam lähtee nyt etsimään ideaa, jolla liikennekulttuurimme paranisi. 

Happy Traffic -kilpailu on osa Mazdan Onnellisten Ajokoulua, jonka tavoiteena on tehdä suomalaisista kuskeista varmempia, ajamisesta rennompaa ja liikenteestä kaikin puolin parempaa. Mazda uskoo, että pienten valintojen ja asennemuutoksen avulla ajaminen kuormittaa vähemmän niin autoa, ympäristöä kuin autoilijoiden hermojakin. 

“Meille on tärkeää, että ei vain voivotella, vaan asioille tehdään jotain. Ajattelimme, että parhaat ideat löytyvät tien päältä, joten käynnistämme nyt ideakilpailun ja katsomme sitten, millaisilla ideoilla ja miten liikennekulttuuria voisi maassamme parantaa”, kertoo Folksamin johtaja Patrick Holm.

Folksam lupaa investoida vähintään muutamia tuhansia euroja kilpailun voittaneen idean käynnistämiseen. Myös idean keksijälle on luvassa palkinto.

Happy Traffic –kilpailuidean voittoidean päättää tuomaristo, joka koostuu Folksam Vahinkovakuutus Oy:n, Inchcape Finland Oy:n ja Liikenneturvan edustajista.  Lisäksi tuomaristossa istuvat Mazdan Onnellisten ajokoulun Anna Perho ja Aki Linnanahde.

Suomalaisilla on kevät ja kesä aikaa jättää ideoitaan osoitteessa www.folksam.fi/happytraffic.


Kuva: Mazda Suomi (Kuvassa Onnellisten Ajokoulun vetäjät Anna Perho ja Aki Linnanahde)

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!