ARTIKKELI (14.12.2016)

Autotien uudet ominaisuudet

Jaa sivu

Avainsanat: tiedoteautotie

Me Autotiellä olemme usein innoissamme uusista jutuista, joita olemme tehneet. Uutuudet ovat kuitenkin hyödyttömiä, jos niistä ei tiedä kukaan. Täältä löydät aikajärjestyksessä viimeksi julkaisemiamme uusia ominaisuuksia, joita voit kokeilla saman tien. Kommenttejakin saa jättää, mikäli mieleen tulee ominaisuuksia, jotka mielellään näkisit Autotien puolella!

23.1.2016

Myy autosi

Mikäli haluat myydä autosi ilman uuden ostamista, tarjoaa Autotie siihen mahdollisuuden. Autojen ostajana toimii autoliike, joka hoitaa paperityön ja ottaa vastuun autostasi. Tätä helpommin auto ei enää rahaksi muutu. Auton tietojen jättäminen ei velvoita sinua mihinkään, eli voit pyytää tarjouksen omasta autostasi ilman myyntipakkoa. Takaamme erittäin kilpailukykyiset hinnat, joten ei kun kokeilemaan! Klikkaa tästä!

13.12.2016

Oman autosi kuvat mukaan yhteydenottoon

Näin lisäät oman autosi kuvat yhteydenottoon

Oman auton kuvien lisääminen yhteydenottoon on nyt mahdollista! Kun jätät yhteydenoton käytetystä autosta, voit liittää oman auton rekkarin ja kilometrien lisäksi tietoihin myös valokuvia. Laadukkaiden kuvien avulla myyjä voi antaa autostasi tarkemman hinta-arvion sitä näkemättä ja itse asiaan päästään nopeammin ilman turhaa nypläystä.

Tarkastele autoa mistä vinkkelistä haluat 360-kuvien avulla

360-kuva auton sisätiloista Autotiellä

Autojen itse liikuteltavat 360-kuvat tekevät tuloaan, ja sitä mukaa kun autoliikkeet ottavat niitä käyttöön, löytyy niitä myös Autotieltä. Bilian Herttoniemen, Kaivokselan ja Olarin autoilmoituksissa autot pyörivät jo ulkoapäin ja Caaran ilmoituksissa sisältä. 360-kuvia tulee lähikuukausina lisää, joten kannattaa pitää silmät auki 360-merkittyjä kuvia varten!

Messenger-botti etsii auton sinulle Facebookissa

Tuliko FB-messenger-keskustelussa mieleen, että pitäisi varata määräaikaishuolto? Tai ehkä tarkistaa, mitä teinivuosien Toyota Corolla nykyään maksaa? Chatteja ja sometusta ei tarvitse jättää kesken: avaat vain Messenger-keskustelun Autotien kanssa ja kirjoitat vaikkapa ”Ford huolto Seinäjoki” tai ”corolla 1992” ja saat tarvitsemasi tiedon välittömästi. Käy kokeilemassa, Autotie-botilta ei juttu lopu kesken!

Verotusarvolaskuri kertoo, mitä varusteita saat mukaan työsuhdeautoon minkäkin kokoiselle autoedulla

Auton etsiminen autoedun perusteella voi olla melkoinen suo. Varustepakettien nimet, sisällöt ja lisävarusteiden arvailu eivät avaudu maallikolle aivan helposti. Verotusarvolaskurin avulla voit valita haluamasi automallin ja katsoa, miten erilaiset varustepaketit vaikuttavat sen hintaan ja vaadittavaan autoedun määrään. Tällä työkalulla voit säästää aikaa parhaimmillaan tuntikaupalla. Siihen kylkeen kun lyö vielä auto- ja ajoneuvovero-osiomme, niin verotietous alkaa olla kohdallaan!

Tilaa Autotien uutiset sähköpostiisi!

Katso uusimmat vaihtoautomme


Keskustelu

Kirjoita kommentti

Tämä on tietoturvatarkistus. Mikä seuraavista on lemmikkieläin?

Katso suosituimmat vaihtoautomme juuri nyt!