Ilmoita palvelussa

Autotie on autokauppaportaali, jossa ostajat löytävät autoliikkeiden autot helposti ja saavat yhteyden myyjään ainutlaatuisen nopeasti. Selkeä käyttöliittymä, laaja autotieto, suuret kuvat ja näkyvät asiakaspalautteet rohkaisevat kävijää ottamaan yhteyttä. Autotien kautta takaamme Suomen parhaan palvelun digitaalisessa autokaupassa.

Ilmoittajana Autotiellä saat

  • Monipuolisen asiakaskunnan, josta lähes 40% naisia (Google Analytics)
  • Markkinoiden nopein yhteydenottotapa Pikayhteys, asiakkaan tiedot suoraan kännykkääsi tekstiviestillä
  • Palautekyselyn jokaiselle asiakkaallesi ja halutessasi aidon palautearvosanasi näkyviin sekä Autotielle että omalle verkkosivullesi
  • Ilmaisen retargeting-mainonnan autoilmoitustesi katsojille kaikkialla verkossa
  • Uusien autojen tarjouspyynnöt

Autotie on nykystandardien mukaan päätelaiteriippumaton, eli sivusto näyttää luonnolliselta tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. 

Autotie Pikayhteys -palvelu tuo yhteydenottopyynnöt suoraan puhelimeen. Saat tiedon uudesta yhteydenottopyynnöstä tekstiviestillä välittömästi. Yhteydenottopyyntö sisältää yhteystietojen lisäksi tiedon kiinnostuksen kohteena olevasta ilmoituksesta sekä mahdollisen vaihtoautotiedon. Lisäksi näet raportointipalvelusta kaikkien yhteydenottojen tarkat tiedot ja asiakkaan kommentit milloin haluat. Voit myös lisätä oman verkkosivusi chatin näkymään myös Autotiellä helposti ja ilman lisämaksua. 

Yksityishenkilönä autoa myymässä? Pyydä tarjous ostajaverkostoltamme Myy autosi -sivulla!

Autotie -myynti palvelee autoliikeasiakkaita:

  Mika Aittola

  Myyntipäällikkö (Itä-, Länsi- ja Etelä-Suomi)

  puh. 040 549 3217

  mika.aittola (a) netwheels.fi 

 

 
Mika Lumiaho

Myyntijohtaja

puh. 0400 510 000

mika.lumiaho (a) netwheels.fi